VÅRA DANSLÄRARE

ANNA

Anna har dansat, sjungit och spelat musik i hela sitt liv. I dansväg har det varit jazz och street flera gånger i veckan på hobbynivå under hela uppväxten. Hon började satsa på allvar när hon kom in på Angeredsgymnasiets dåvarande estetiska linje med inriktning modern och nutida dans. Hon var redan då aktiv som dansare i Lerumsrevyn och showgruppen A Moving Generation som tävlade och uppträdde på events runt om i Stockholm och Gbg.

Hon gick sin yrkesutbildning på Dansforums Performing Arts School och har sedan examen 2005 jobbat på heltid som dansare koreograf, danspedagog och musiker i en lång rad olika projekt i Stockholm och Uppsala.
Ett urval av projekten: Floorfiller (danssomusåpa) på TV 3, Tomas DiLevas musikvideofilm Free Life, Bollywooddanskompaniet Chori Chori Girls (uppträdde bl.a på Gokväll TV 4, Petra Mede Show TV3, Restauranggalan 2012), egna danskompaniet AlleyCatz (”Let the right one in”, musikvideo med Maxwell Jackson, egna turnén Bite Me Tour), keyboardist och gitarrist på indierockbandet Mental Monky Ballets Sverige- och USA-turné, samt undervisat både barn och vuxna i jazz, street, drama och sång på bl.a Balettakademien, Danscompagniet, Danshuset och Uppsala Dansakademi i över 10 år.

Anna vill få sina elever att hitta sitt eget uttryck inom dansen och vi jobbar både med teknik, koreografi och improvisation. Hon jobbar även mycket med gruppdynamik och att eleverna ska känna sig trygga med varandra eftersom det är en förutsättning att ska känna att man vågar ”kasta sig ut” när man jobbar med uttryck.

ALEKSANDRA

Mitt namn är Aleksandra och jag började dansa som 10-åring, jag är nu 20 år och har undervisat sedan jag var 16 år.
Jag turnerade med gruppen Medina sommaren 2015 och dansat bakom artister som Agnes, Erik Grönvall, och Vic Vem bl.a.
Jag har gjort många olika framträdanden som Svts Victoriadagen med gruppen medina, EF Sommeranza i London som var ett samarbeta med artisten Keischa.
Jag har dansat alla möjliga stilar inom Hip hop, popping, High heels, Vouge, House, breaking och kommersiell Hip hop.
Med mig kommer det vara fullt ös och vi kommer främst ha KUL:)

AXELINA

Jag har dansat hos Malin sen Malins dansskola sen startade.
Jag har sedan dess dansar MTV och hip hop. Har även tävlat i hop hop sedan 2013.
Jag arbetar just nu med alla åldersgrupper från 3 -16 år.

EMELIA

Emelia började dansa när hon var 3 år, men satsade allt på dansen vid 12 årsåldern.
Idag har hon dansat allt från jive, salsa, popping, locking, hiphop, contemporary och high heels.
Hon började tävla i hiphop 2016 och har idag tagit hem många guld och kämpat sig upp till en av Sveriges högsta klasser! Emelia har blivit uttagen att dansa på stora invigningar som Partille och Gothia cup på scen, med professionella dansare och har också dansat i dansvideos och tävlat i svenska mästerskapet.
”På mina klasser är alla välkomna och kommer utvecklas från sin egen förmåga.
Vi kommer också ha superkul tillsammans, både med gemensamma och nya vänner!”

IZABELLA

Izabella satte sin första fot i en danssal som 14-åring och har sedan dess utvecklat sina kunskaper inom de flesta streetstilarna med hiphop och popping närmast hjärtat. I fjol flyttade hon till New York där hon dansade 20-30 timmar i veckan under tre månaders tid, därefter åkte hon en kortare tur till Los Angeles. I USA tog hon klasser för flera av pionjärerna inom hiphop och Vogue samt stora koreografer och dansare inom den kommersiella världen.

Izabella har jobbat på olika sätt med sin dans. Hon styrde bland annat upp sommarklubben backstage dansunderhållning 2016 och har också varit danslärare på flera dansskolor samt gjort olika gigs runtom i Sverige.

2014 kom hon till final i TV-programmet Talang Sverige med dansgruppen Twisted Family. Hon har även varit med i ett flertal videos, uppträtt på mässor/festivaler som hallifornia och friidrottsmässan och vunnit två showcasetävlingar samt battles. Idag är Izabella en av medlemmarna i dansgruppen Madams.

”På mina klasser kommer vi jobba på musikalitet, dynamik, performance och grunder för att bli de bästa vi kan bli och samtidigt ha skitkul!”

MARCEL

Marcel Gomes har dansat de flesta olika dansstilar men lär främst ut i dansstilen Popping. Han har både gjort shower och tävlat på nationella som internationella scener. Har även framträtt ett flertal gånger på TV, i samband med bl.a. Rosa bandet galan, Bingolotto och Doobidoo. Förutom dans så håller han även på med andra kon ett flertal andra stformer som videoredigering, design och musikproduktion.

MPULULU

Mitt namn är Mpululu Ntuve, 20år och jag är en dansare.
Jag har gått på Svenska balettskolan från 4-9 och däremellan gått på Twistedfeet Da. Jag har byggt mycket kunskaper i balett, comtemporary, jazz, popping, locking, krumping och Hiphop.

Under mina år har jag tävlat, varit med på tv, olika föreställningar och jag strävar alltid efter mer.
Jag vill därför sprida vidare mina kunskaper med kärlek och en grym energi!!

Jag älskar att hålla ett högt tempo på mina klasser dels för det inte ska bli långtråkigt och för att man ska pusha sig själv, man ska alltid känna att man har lärt sig något som man senare kan ta med sig och utveckla. Jag har alltid en grym energi när jag kommer in på klass, varför? Jo det är för… jag älskar att undervisa och se mina elever utvecklas.
Det viktigaste är att ha kul och det kommer vi ha!!