VÅRA DANSLÄRARE

ALVA

Jag heter Alva och har nudansat i 11 år. Dansen har alltid varit det jag verkligen brinner för och har dansat bland annat, locking, moderndans, high heels, hip hop och par dans. Främst dansar jag La-style, med andra ord street,som jag nu också undervisar i.

Jag har varit danslärare i nästan två år och älskar det, vilket kanske också hjälpte mig att vinna priset som årets danslärare på dansskolan jag undervisade på tidigare.

Förutom att jag undervisat i dans har jag också tävlat i hiphop i både singeldans och i par där jag kammat hem ett par pokaler.

På mina klasser har vi mycketkoreografi blandat med en delteknik som gör att man utvecklar sin dansförmåga. Min glädje för dans vill jag sprida och det hoppas jag att man får uppleva på mina klasser!

ANNA

Anna har dansat, sjungit och spelat musik i hela sitt liv. I dansväg har det varit jazz ochstreet f era gånger i veckan påhobbynivå under helauppväxten. Hon började satsapå allvar när hon kom in på Angeredsgymnasiets dåvarande estetiska linje med inriktning modern och nutidadans. Hon var redan då aktiv som dansare i Lerumsrevyn och showgruppen A MovingGeneration som tävlade och uppträdde på events runt om i Stockholm och Gbg.

Hon gick sin yrkesutbildning på Dansforums PerformingArts School och har sedan examen 2005 jobbat på heltid som dansare koreograf, danspedagog och musiker i enlång rad olika projekt iStockholm och Uppsala.

Ett urval av projekten:Floorfiler (dans som usåpa) påTV 3, Tomas DiLevas musikvideoflm Free Life, Bollywooddanskompaniet Chori Chori Girls (uppträddebl.a på Gokväll TV 4, PetraMede Show TV3, Restauranggalan 2012), egna danskompaniet AlleyCatz (”Letthe right one in”, musikvideo med Maxwell Jackson, egna turnén Bite Me Tour), keyboardist och gitarrist på indierockbandet Mental MonkyBallets Sverige- och USA-turné,samt undervisat både barn och vuxna i jazz, street, drama och sång på bl.a Balettakademien, Danscompagniet, Danshuset och Uppsala Dansakademi iöver 10 år.

Anna vill få sina elever att hitta sitt eget uttryck inom dansen och vi jobbar både med teknik, koreografi och improvisation. Hon jobbar även mycket med gruppdynamik och att eleverna ska känna sig trygga med varandra eftersom det är enförutsättning att ska känna att man vågar ”kasta sig ut” när man jobbar med uttryck.

AXELINA

Axelina har dansat på MalinsDansskola sen dansskolan startade. Hon har utvecklats enormt mycket och har nu undervisat i många år!

Axelina har dansat många olika typer av dans, men hennes största fokus är street, MTV och L.A. Style.

Axelina var den första som började tävla år 2013 och har efter det lyckats ta sig upp till en av Sveriges högsta klasser och fått många placeringar på prispallen.

Hon ansvarar därför för tävlingsdelen inom dansskolan, hon gör tävlingskoreografier, arbetar som coach och åker med på  alla tävlingar! Om någon är sugen på att börja tävla bör man höra av sig till antingen Axelina eller Malin!

EMELIA

Emelia började dansa när hon var 3 år, men satsade allt på dansen vid 12 årsåldern.
Idag har hon dansat allt från jive, salsa, popping, locking, hiphop, contemporary och high heels.

Hon började tävla i hiphop 2016 och har idag tagit hem många guld och kämpat sig upp till en av Sveriges högsta klasser! Emelia har blivit uttagen att dansa på stora invigningar som Partille och Gothia cup på scen, me dprofessionella dansare och har också dansat i dansvideos och tävlat i svenska mästerskapet.

”På mina klasser är alla välkomna och kommer utvecklas från sin egenförmåga.

Vi kommer också ha superkul tilltsammans, både med gemensamma och nya vänner!”

IZABELLA

Izabella satte sin första fot i endanssal som 14-åring och har sedan dess utvecklat sina kunskaper inom de flesta street stilarna med hiphop och popping närmast hjärtat. I fjol flyttade hon till New York där hon dansade 20-30 timmar i veckan under tre månaders tid, därefter åkte hon en kortare tur till Los Angeles. I USA tog hon klasser för flera av pionjärerna inom hiphop ochVogue samt stora koreografer och dansare inom den kommersiella världen.

Izabella har jobbat på olika sätt med sin dans. Hon styrde bland annat upp sommarklubben backstage dansunderhållning 2016 och har också varit danslärare på flera dansskolor samt gjort olika gigs runtom i Sverige.

2014 kom hon till final i TV-programmet Talang Sverige med dansgruppen TwistedFamily. Hon har även varit medi ett flertal videos, uppträtt på mässor/festivaler som hallifornia och friidrottsmässan och vunnit  två showcase tävlingar samt battles. Idag är Izabella en av medlemmarna i dansgruppen Madams.

”På mina klasser kommer vi jobba på musikalitet, dynamik, performance och grunder för att bli de bästa vi kan bli och samtidigt ha skitkul!”

MARCEL

Marcel Gomes har dansat de flesta olika dansstilar men lär främst ut i dansstilen Popping. Han har både gjort shower och tävlat på nationella som internationella scener. Har även framträtt ett flertal gånger på TV, i samband med bl.a. Rosa bandet galan, Bingolotto och Doobidoo. Förutom dans så håller han även på med andra kon ett flertal andra stilformer som videoredigering, design och musikproduktion.

MPULULU

Mitt namn är Mpululu Ntuve, 20år och jag är en dansare.
Jag har gått på Svenska balettskolan från 4-9 och däremellan gått på TwistedfeetDa. Jag har byggt mycket kunskaper i balett, comtemporary, jazz, popping, locking, krumping och Hiphop.

Under mina år har jag tävlat, varit med på tv, olikaf öreställningar och jag strävar alltid efter mer.

Jag vill därför sprida vidare mina kunskaper med kärlek och en grym energi!!

Jag älskar att hålla ett högt tempo på mina klasser dels fördet inte ska bli långtråkigt och för att man ska pusha sig själv, man ska alltid känna att man

ANNIE

Info kommer inom kort.

©2021 MALINS DANSSKOLA  |  WEBPROD BLOMILL

MALINS DANSSKOLA